Nieuws

Risico perceptie test GOCA-Risk Perception Test   Het praktijkexamen wordt uitgebreid met de GOCA-Risk Per Lees meer
Vormingsmoment voor begeleider     Actualiteit rond voorlopig rijbewijs vanaf 01.10.2017   De Lees meer
Verplichte kentekenplaat motorvoertuigen               - Nummerplaat voor alle motorvoertuigen - Lees meer

Onze troeven

  • Hoog slaagpercentage
  • Scherpe prijzen
  • Ervaren instructeurs
  • Alle rijbewijzen mogelijk
  • Jarenlange ervaring!

35u nascholing

Elke professionele autobus en vrachtwagen bestuurder moet een verplichte nascholing van 35 uur volgen gespreid over een periode van 5 jaar.

Voor het verlengen van de vakbekwaamheid zal de bestuurder moeten kunnen aantonen dat hij in een periode van vijf jaar voorafgaand aan de datum van de verlenging, 35 kredietpunten heeft verworven.

Per gevolgde opleidingsmodule van ten minste 7 uren worden 7 kredietpunten toegekend. Een getuigschrift hiervan wordt afgeleverd.

De bestuurders, wiens rijbewijs C,C+E, C1 en C1+E werden afgeleverd voor 10/09/2009, zijn vrijgesteld tot de vereiste basiskwalificatie. Zij dienen zich tegen uiterlijk 9 september 2016 in regel te stellen met de wettelijke bepalingen inzake de nascholing.

 

De rijschool Vlaamse Ardennen werkt hieromtrent samen met transport academy (www.transportacademy.be), die een volledig aanbod nascholingen aanbiedt.

Wenst u hierover meer informatie te bekomen, of wenst u deze opleiding in uw bedrijf (in-company) te organiseren, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze kantoren.

 

Opleidingskalender voor 2017

 

Voorlopig is er nog geen opleidingskalender voor 2017 bekend